MALLORCA HERE WE COME

En timeout, ett äventyr, eller prova något nytt?

Oavsett vilket, så står det ditt namn på en av kabindörrarna till 2019 års segling som tar oss till den fantastiska spanska ön Mallorca!


Segling behöver inte vara stelt eller svårt. Vill du hänga med på en social segling är de anordnade seglingsveckorna Mallorca pilotsegling i april & sommarsegling vecka 31 & 32 något för dig.   

Med eller utan seglingserfarenhet är du välkommen ombord. Sola i fören och bada från båten. Kom själv, ta med din vän eller partner för att vara med om vackra vyer, god mat, kalla drinkar och härliga människor.  

Under resans gång kommer du se Mallorca från en högklassig segelyacht. Tiden spenderas lika mycket på båten som i de kulturrika och livliga hamnarna vi kommer lägga till i.

April Pilotsegling v.16

Mallorca segling Pilotvecka April: 4 000:- SEK per person
Datum v. 16 (13.04.19 – 20.04.19)

Detta är första gången som både Loving Sailing och besättningen seglar från Mallorca. Denna vecka är ett äventyr där vi utforskar öar och dolda små vikar vi inte seglat till tidigare. Vädret kan variera så både badkläder och varma kläder behövs. Off season är spännande där det känns som att vi är ensamma att utforska öarna där priset blir lägre men äventyret större.

Sommarsegling v. 31 & 32 

Mallorca segling vecka 31 och 32: 8.495 SEK per person
Datum: Vecka 31 (27.07.19 – 03.08.19) & vecka 32 (03.08.19 – 10.08.19)
Sola och bada, lär dig segla, sök delfiner och drick bubbel framme i fören när vi glider fram på havet. Träffa nya vänner, socialisera, eller lägg dig med en bok och plugga in bästa musiken när havsbrisen svalkar dig. Högsäsongen är ett faktum och vi är redo att ha årets vecka. Är du redo?! 


I priset ingår 

 • V. 31 en yogainstruktör
 • En plats på segelyachten, som du även bor och sover på under veckan
 • Professionell skeppare (dvs. kapten)
 • Navy som håller samman gruppen och håller fint på båten
 • Sängkläder och handdukar
 • Slutstädning av båten
 • Turistskatt
 • Gummibåt
 • Motor till gummibåten och bensinen

Tillkommer

 • Flyg eller övrig transport till Mallorca
 • Båtkassan dvs de gemensamma kostnaderna vi har på båten som hamnavgifter samt mat och dryck till båten – en summa av 170 EURO per person som samlas in första dagen kontant för matinköpen som görs av våra navys.

Datum
April ”pilotvecka”
(13.04.19 – 20.04.19) sommarseglingarna vecka 31 (27.07.19 – 03.08.19) & vecka 32 (03.08.19 – 10.08.19)  

Pris
April ”pilotvecka” 4 000:- 
Sommarsegling v. 31 & 32 pris tom. 1 februari 7 495:- (ordpris 8.495 SEK)


Flyg
Du flyger till Palma, därifrån tar du taxi eller buss till hamnen som tar ca. 30 minuter. Alternativt kan du flyga till Alicante eller Vallencia och därifrån ta färja (lång restid) till hamnen på Palma.

Startdag och hemfärd 
Startdagen Vi rekommenderar er att vara på plats i marinan kl 13 på lördagen. Vi träffas och går igenom dagen och veckan. Vi samlar in skeppskassan. Navysen går och handlar och skepparna checkar in båtarna. Ni kopplar bara av. Det finns både restauranger och sevärdheter i närheten. Cirka kl 17 får vi tillgång till båtarna. Vi lastar in mat och packning och beger oss.
Hemfärd Vi kommer tillbaka till hemmamarinan på fredagen senast kl 18 på kvällen. Båtarna måste vi vara av kl 09.00 på lördagen. 

Båtarna
Båtarna är välutrustade och moderna. Storleken varierar mellan 40 – 55 ft. ( 12 – 17 meter). Båtarna rymmer 8-12 personer. Man sover två och två i hytterna (rummen). Om man reser själv planerar vi så att män och kvinnor sover separat. Båten har även två eller fler toaletter och duschar, samt ett pentry (kök) som är i samma rum som salongen. Båten är även utrustad med högtalarsystem och öppna sällskapsytor. 

Dagarna
Vi seglar dagligen 4-8h , någon dag mer och någon dag mindre. Vi kommer varje kväll lägga till i hamn eller droppa ankare i en naturvik. Vi kommer alltså inte segla om natten.

Rutt
Beroende på väder och vind så varierar destinationerna. Men vi planerar en skön mix av mysiga naturvikar och genuina marinor. En mix av lugn och festligheter.

Yogainstruktör

Mitt namn är Malin Röstén, jag är yogalärare och kommer segla tillsammans med Loving Sailing vecka 31. Att få dela med mig av yogan till andra är det bästa jag vet! Mina yogaklasar är lekfulla, flödande och lagom utmanande – alla ska kunna vara med oavsett förkunskaper! Under resan kommer jag erbjuda lugna morgonklasser och svettiga poweryoga-pass – skräddarsytt efter era önskemål! Vi ses ombord! Namaste, Malin