PACKLISTA

Badkläder i alla färger och former, det är de vi kommer att leva i om dagarna på båten.

Hög solskyddsfaktor

Öronproppar då både båten och grannar kan vara högljudda

Hatt /keps – som inte blåser av lätt

Skor: högklackat är inte att rekommendera. Välj istället sandaler, seglarskor, gymnastikskor eller annat alternativ utan klack, ev. kilklack om du önskar. 

Sjösjuketabletter. Om du har en tendens till att bli åksjuk eller sjösjuk, köp då tabletterna och tag den minst 1,5h innan vi kastar loss. Ofta behövs tabletterna enbart första dagen till kroppen har vant sig.

Om dagarna när vi är i land rekommenderas gymnastikskor för de som vill gå lite längre, till exempel hika upp för att se någon av öarnas fantastiska vyer.

Om kvällarna kommer vi att gå ut och äta. Då är det lite mer uppklätt. Så tjejer, någon kjol, klänning, byxdress och killar skjorta och t.ex. linnebyxor är att rekommendera att ta med sig

Viktigt: Packa i mjuk hopfällbar väska, alltså INTE hård väska på hjul.

Vecka 31 & 32

  • Vi kommer att ha med oss en yogainstruktör. Så om ni är intresserade att vara med, packa träningskläder och ev. yogamatta om ni har detta.
  • Vi har en temakväll. I år går den i sann Mallorca- och Ibizaanda, det är nämligen flower power! Så långa klänningar, blommor i håret, runda glasögon och utsvängda jeans. Låt fantasin flöda, denna kvällen går vi all in!

Pilotseglingen i april

  • Vädret kan vara väldigt varierande. Varma kläder, vattentät jacka och baddräkt, allt rekommenderas att packa. Ena dagen kan det vara badväder och nästa duggreg.