För andra året har vi glädjen att ha med oss en yogainstruktör på seglingen. Vecka 31 kommer Malin Röstén komma med. Vecka 32 arbetar vi fortfarande på.

Möt Malin

Mitt namn är Malin Röstén, jag är yogalärare och kommer segla tillsammans med LovingSailing vecka 31. Jag hittade till yogan genom dansens värld där jag befann mig i många år. Viljan att bli vigare och smidigare förde mig till yogan men jag förstod ganska snabbt att det fanns mycket mer att hämta än så – jag blev fast. 2016 gick jag en 200-timmars utbildning till Vinyasa-yogalärare och har sedan dess undervisat på gym, medborgarskolan, företagsklasser och arrangerat egna workshops. Att få dela med mig av yogan till andra är det bästa jag vet! Mina yogaklasar är lekfulla, flödande och lagom utmanande – alla ska kunna vara med oavsett förkunskaper! Under resan kommer jag erbjuda lugna morgonklasser och svettiga poweryoga-pass – skräddarsytt efter era önskemål! Vi ses ombord!Namaste, Malin